Alles in huis om het te maken

Bij Centrum voor Afstandsonderwijs hebben wij één doel: jou de kans geven om aan je eigen tempo te bouwen aan je professionele droom. Dat doen we door kwalitatieve en praktijkgerichte thuiscursussen aan te bieden, die je makkelijk in je planning laat passen. Je krijgt 5 jaar de tijd om je studietraject af te ronden. Tijdens het eerste jaar geniet je bovendien van de persoonlijke begeleiding van een vakexpert. Je krijgt dus begeleiding én de vrijheid om je eigen traject uit te stippelen. Zo verover je van thuis uit de sector van jouw dromen. Met de diploma's die je bij ons behaalt, ga je onmiddellijk aan de slag.

Jaag je liever buitenshuis je dromen na? Bekijk dan zeker onze Groepslessen of Virtual Classes.

De bouwstenen van jouw thuisopleiding

Door je de juiste bouwstenen aan te reiken, helpt Centrum voor Afstandsonderwijs je bouwen aan je professionele droom. Met kwalitatieve cursussen, persoonlijke begeleiding van experts, voldoende vrijheid en ons online leerplatform heb je alles in huis om het te maken!


Kwalitatieve cursus

Onze kwaliteitsvolle en praktijkgerichte thuiscursussen zijn zorgvuldig samengesteld door vakexperts, die ze regelmatig updaten. Zo ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw sector.

Individuele begeleiding

Je wordt minstens 1 jaar persoonlijk begeleid door een professionele docent. Heb je vragen of wil je meer oefeningen maken? Contacteer jouw docent via eCampus en ontvang een antwoord binnen 48 uur.

Persoonlijke planning

Rustig of in alle drukte? Vroeg in de ochtend of na zonsondergang? Gefocust of in combinatie met een andere verantwoordelijkheden? Hoe je ook studeert, onze thuiscursussen passen perfect in jouw planning.

eCampus

Onze eCampus is jouw persoonlijke studeerplek. Via je studentenprofiel raadpleeg je op deze online leeromgeving je documenten en je eigen agenda en ontdek je nieuwe cursussen die aansluiten bij jouw interesses.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0