Jouw thuiscursus, jouw tempo!

Bij Centrum voor Afstandsonderwijs krijg jij de kans om aan je eigen tempo te bouwen aan je droomcarrière. Schrijf je in voor een thuiscursus en laat je studie in jouw planning passen. Daar krijg je van ons de tijd voor: je doorloopt je individuele studietraject in 5 jaar of minder. Daarbovenop krijg je minstens 1 jaar lang persoonlijke begeleiding van een topdocent!

Bepaal je graag zelf je tempo, maar hou je ook van het gezelschap van medestudenten? Dan zijn onze Groepslessen of Virtual Classes iets voor jou! We voorzien verschillende startdata, zodat ook die lesmethoden naadloos aansluiten bij je levensritme.

Start vandaag

Wij zijn flexibel om in jouw planning te passen. Ben je een ochtendmens of studeer je liever na zonsondergang? Duik je tijdens het weekend in je cursus of toch maar na de werkuren? Met een thuiscursus is alles mogelijk!

Je krijgt 5 jaar de tijd om je opleidingstraject te doorlopen. Bovendien word je minstens 1 jaar lang persoonlijk ondersteund door een echte expert. Zit je met een vraag tijdens het studeren of wil je meer oefeningen maken? Via de eCampus neem je makkelijk contact op met een professionele docent. Binnen de 48 uur krijg je alle informatie die je nodig hebt om verder te gaan.


SCHRIJF JE NU IN


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-