Met een thuisstudie ligt de wereld aan je voeten

Onze thuisopleidingen zijn kwalitatief en praktijkgericht zodat jij na afloop meteen aan de slag gaat in de sector van jouw keuze. Geniet van de vrijheid om jouw opleidingstraject zelf te plannen en steun op persoonlijke begeleiding van een expert!

Wil je liever al tijdens het studeren de wijde wereld intrekken? Dan zijn onze Groepslessen vast iets voor jou.
Voel je toch meer voor de digitale wereld? Neem dan zeker een kijkje naar onze Virtual Classes.
Erkende kwaliteit

Jouw cursus wordt samengesteld door een vakexpert én constant aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw droomsector.

Persoonlijke begeleiding

Je studeert op je eigen plek, met een professional aan je zijde! Minstens 1 jaar lang wordt je begeleid door een vakexpert die al je vragen beantwoordt of extra oefenmateriaal voorziet.

Correcte prijs

Door prijzen te vergelijken, bieden jouw cursus aan de correcte prijs aan. Daarnaast organiseren we regelmatig kortingsacties. Hou onze website en je mailbox dus in de gaten!

Eigen tempo

Om je helemaal thuis te voelen in je nieuwe sector, krijg je 5 jaar de tijd om je studietraject af te leggen. Zo pas jij je studies naadloos in je planning in.

Praktijkgerichte cursussen

Waar je ook studeert, jouw thuiscursus brengt je naar de praktijk. De praktijkgerichte oefeningen en voorbeelden stomen je klaar om meteen aan de slag te gaan.

Relevant diploma

Een diploma voorleggen, verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt. Naast expertise, toon je met jouw diploma ook je leergierigheid en ambitie. Zo begin je meteen aan je droomcarrière!


"Op de middelbare school vond ik Frans erg moeilijk. Toen ik een job begon te zoeken, merkte ik dat de taal toch essentieel is. Ik besloot een thuiscursus Frans voor beginners te volgen en merkte snel vooruitgang. Nu zijn we een jaar verder en is mijn Frans beter dan ooit. Op het werk spreek ik doeltreffend Frans, zowel tijdens meetings als tijdens de koffiepauzes."

Anthony, oud-student Frans voor beginners

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-