Afstandsonderwijs is altijd dichtbij

Om jouw kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleiding zo vlot mogelijk te doen verlopen, zetten wij in op bereikbaarheid en effici├źntie. Zo zijn we altijd bereikbaar via onze chat, ons contactformulier of gewoon door een bezoekje. We hebben onze secretariaten strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel, zodat er altijd een bij jou in de buurt is. Daarnaast organiseren we regelmatig virtuele infosessies, waarin we een antwoord geven op al je vragen over onze school en jouw opleiding. Op die manier ondersteunen jouw individuele studietraject.

Onze secretariaten

Onze secretariaten bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Spring gerust binnen en vertel ons wat je wil weten. Bij ons zit je goed voor informatie over opleidingen, het inkijken van cursussen, het afleggen van examens of een gesprek met onze opleidingsconsulenten.

Er is altijd een secretariaat bij jou in de buurt. Bovendien zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer.


Onze digitale ontmoetingsplaatsen

Heb je een vraag over je opleiding of onze school? Dan kan je ons van thuis uit op verschillende manieren ontmoeten.


Chat

Via de chatfunctie op onze website kom je makkelijk in contact met een opleidingsadviseur die je meteen verder helpt.

Contactformulier

Heb je een specifieke vraag over je cursus of wil je meer info over een bepaalde opleiding? Via ons contactformulier krijg je uitgebreid antwoord!

Virtuele infosessie

Wil je kennismaken met docenten, opleidingsadviseurs en medestudenten? Schuif dan mee aan de digitale tafel en woon een virtuele infosessie bij.

Veelgestele vragen

Ook je medestudenten hebben antwoorden! Bekijk zeker de Veelgestelde vragen op onze website en vind meteen het antwoord op jouw vraag!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0