​​​​​​​

Thuis in de klas

Het Centrum voor Afstandsonderwijs wil jou klaarstomen voor een carrière waarin je je helemaal thuis voelt. Daarvoor bouwen we op twee pijlers: kwaliteit en flexibiliteit.

Kwalitatief zijn de praktijkgerichte curssen en de vakexperts die je persoonlijk begeleiden. Die kwaliteitsbeheersing leverde ons al verschillende certificaten en erkenningen op, maar vooral: tevreden en goedopgeleide studenten!

Flexibel zijn onze opleidingen, die je aflegt waar en wanneer je wil. Daarnaast bieden we ook Groepslessen en Virtual Classes aan, die op verschillende locaties plaatsvinden en verschillende startdata krijgen. Zo kies jij welke opleiding voor jou het beste past.


Jouw opleiding altijd op zak

Waar en wanneer je jouw opleiding volgt, beslis jij zelf. Werk jij graag thuis in alle rust? Of zoek je liever de drukte op van een café? Misschien combineer je je studie wel met een groot gezin of andere verantwoordelijkheden? Wat je situatie ook is, onze thuiscursussen passen perfect in jouw planning.

Wanneer je je inschrijft voor een thuiscursus, krijg je 5 jaar de tijd om je traject te voltooien. Bovendien geniet je het eerste jaar persoonlijke begeleiding van een professionele docent!

THUISSTUDIES

​​​​​​​

Bij de les met kwalitatieve cursussen

Onze thuiscursussen zijn kwaliteitsvol en praktijkgericht. Zo bereid jij je optimaal voor op je nieuwe carrière. Bovendien ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector van jouw keuze. Vakexperts stellen de cursussen immers zorgvuldig samen en houden ze up-to-date.

Je blijft dus bij de les met je papieren cursus, maar ook dankzij de nieuwste technologieën, waarin wij investeren. Denk maar aan onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving: eCampus. Via je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je er je eigen agenda en ontdek je nieuwe cursussen, die aansluiten bij jouw interesses. Zo bewaar je altijd het overzicht!

ALLE OPLEIDINGEN


​​​​​​​

Studievrijheid én -begeleiding

Bij onze school krijg je studievrijheid én persoonlijke begeleiding. Tijdens je opleiding word je minstens 1 jaar lang begeleid door een professionele docent, die een expert is in jouw vakgebied. Onze professionals hebben minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om er zeker van te zijn dat deze experts kwalitatieve begeleiding voorzien, verkiezen we mensen die bij ons met voortreffelijke cijfers afstudeerden.

Jij bent dus zeker van kwalitatief hoogstaande opleidingen en bekwame docenten met relevante werkervaring!

ONZE DOCENTEN


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-