Examengarantie

Het Centrum voor Avondonderwijs staat bekend als de onderwijsstelling met de hoogste slagingskansen van België. Dankzij onze hoogkwalitatieve cursussen, hulpvaardige professionals en toegankelijke examenmethode sleep jij in een mum van tijd je gedroomde diploma in de wacht. Ontdek hieronder hoe wij jou bijstaan bij het bereiken van je doelen.

 

Online

examen

Heb je de volledige leerstof verwerkt? Dan is het tijd om je kennis te testen aan de hand van een online examen. Volgde je een groepsles of virtual class? Dan leg je het examen af tijdens je laatste les. Je voorziet dan zelf een volledig opgeladen laptop, tablet of smartphone om je examen mee af te leggen. Volgde je een thuisstudie? Dan plan je gemakkelijk zelf je online examen in via de eCampus. Wil je meer weten over de planning, het verloop en de praktische kant van je online examen? Bekijk dan de rubriek 'Examen & Diploma' bij de veelgestelde vragen of spring eens binnen in een van onze secretariaten.

Onbeperkte

herexamens

Ben je geslaagd voor je examen? Proficiat, je ontvangt je diploma zowel online als per post! Loopt het toch even anders dan verwacht? Dan is dat ook oké, want bij ons krijg je gratis onbeperkte herkansingen. Op die manier behaal je alsnog je diploma. Bovendien geven we je ruim de tijd om je volgende herexamen voor te bereiden. Zo krijg je minimum een maand de kans om de leerstof te herhalen alvorens je het volgende examen aflegt. Tegen die tijd ben je gegarandeerd een professional in je vakgebied! Een herexamen plannen doe je via jouw persoonlijke opleidingsconsulent of gewoon online via de eCampus.

Persoonlijke

feedback

Je resultaten verschijnen meteen na je online (her)examen in je eCampus. Zo weet je meteen wat er (minder) goed is gelopen. Zit je achteraf toch nog met praktische vragen over het verloop van het examen? Spring dan eens binnen in een van onze secretariaten, dan bekijken we samen jouw examenantwoorden. Op die manier krijg je meer inzicht in je sterktes en verbeterpunten. Heb je nog inhoudelijke vragen of wil je graag extra oefeningen maken? Dan staat je docent in een muisklik voor je klaar via de gebruiksvriendelijke eCampus. Samen zorgen we ervoor dat het je de volgende keer wel lukt!

interestsCarouselHeader