Gezondheidscoach Allround

 • Diploma
 • cpVirtualCourseType
 • 37 cpLessons cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • Centrum voor Avondonderwijs
 • cpEducationTypeProfessional
€1148
payInTerms

Gezondheidscoach, cpProfessionWithFuture

Geloof jij sterk in complementaire en natuurlijke behandelwijzen? Wil je cliënten door middel van een individueel coachingstraject begeleiden naar gezondere leef- en eetgewoonten en hen helpen zich beter in hun vel te voelen, meer energie te hebben en hun leven meer in balans te brengen? Dan is de modulaire opleiding Gezondheidscoach ideaal voor jou!

Het traject bestaat uit 5 modules: Bachbloesemtherapie, Natuurvoeding, Kruidenleer, Mindfulness en Voetreflexologie. Allen in het teken van de bevordering van de mentale en fysieke gezondheid.

Na elke module krijg je een examen. Geslaagd? Dan ontvang je een diploma dat je toevoegt aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of starten als zelfstandige.

Your body is your most priceless possession; take care of it.

Diane Von Furstenberg
cpWouldYou
 • gezond leren koken, eten en leven
 • alles leren over bachbloesems, kruiden, natuurlijke voeding en nog zo veel meer
 • klanten begeleiden naar een gezondere en gelukkigere levensstijl
 • meer verdienen door jouw aanbod als coach, trainer of therapeut uit te breiden
 • zelf een coachingpraktijk starten
Gezondheidscoach Allround
 • Diploma
 • cpVirtualCourseType
 • 37 cpLessons cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • cpEducationTypeProfessional
 • €1148
 • payInTerms

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Gezondheidscoach Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Bachbloesemtherapeut
8 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Bachbloesemtherapeut

In onze wereld is het soms een uitdaging om het lichaam in balans te houden. Bachbloesemtherapie, ontwikkeld door arts en homeopaat Edward Bach, biedt de natuurlijke oplossing die jij zoekt.

Bachbloesems zijn ideaal om kleine kwaaltjes aan te pakken en positieve punten te versterken. Op die manier breng je het lichaam opnieuw in harmonie. Jij herstelt het evenwicht. En dat met behulp van helende plantenextracten uit bloesems, bloemen, kruiden en knoppen.

Ben je op zoek naar innerlijke rust? Wil je klanten verlossen van overgevoeligheid, stress en angsten? Dan is deze virtual class voor jou ideaal!

Je volgt deze opleiding volledig online met dezelfde voordelen als een groepsles. Studeer vanuit je eigen vertrouwde omgeving en in het comfort van je eigen huis. Schrijf je online in!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Natuurvoeding
5 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Natuurvoeding

Wil je vegetarisch, veganistisch of gezond eten? Vraag je je af hoe je variatie vindt in je maaltijden en wil je leren hoe je rijke gerechten maakt die je voldoening geven en een verzadigd gevoel nalaten? Dan is de cursus Natuurvoeding het sappig appeltje waar jij je tanden in moet zetten!

Je docent is een voedingsexpert die je graag aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases alle kennis bijbrengt. Zo kan je je eigen voedingspatroon én dat van je klanten doorbreken en een gezonde levensstijl aanmeten.

Verdiep je in macrobiotiek, intoleranties en unieke ingrediënten om je klanten op een professionele manier te coachen en zelf wetenschappelijk verantwoorde voedingsschema's (mét recepten en kooktips) op te stellen.

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Herborist
10 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Herborist

Al eeuwenlang is de natuur een bron van heilzame middelen en producten. Het is vooral de laatste jaren dat mensen teruggrijpen naar natuurlijke geneesmiddelen die rechtstreeks afkomstig zijn van kruiden en planten.

Tijdens deze opleiding maak je uitgebreid kennis met de genezende kracht van allerlei flora. Je krijgt een duidelijk overzicht van welke planten je gebruikt bij verschillende klachten. Uiteraard krijgt ook het veilig omgaan met kruiden voldoende aandacht.

Je leert zélf kruidenproducten maken. Je ontdekt alles over de verschillende basisproducten zoals etherische oliën, hydrolaten en moedertincturen. Je maakt kennis met actieve bestanddelen van het kruid en hun geneeskrachtige werking. Zo geef jij je klanten binnenkort gepast advies!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Mindfulness Coach
6 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Mindfulness Coach

Leer doeltreffend omgaan met stress, pijn, slapeloosheid en depressie door specifieke mindfulness- en aandachttechnieken aan te leren en over te brengen op je klanten. Focussen op en genieten van het "nu" is het doel. Zo bereik je een gelukkiger en vrijer leven. Dat voorkomt ook burn-outs.

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben al baat gehad bij de onderbouwde technieken van mindfulness en gebruiken deze nog dagelijks om hun leven richting te geven. Een mindfulness-expert leert je daarom alles aan zodat je zelf alle kennis bezit over deze mix van Oosterse therapieën en Westerse psychologie.

Succes verzekerd en een múst in je praktijk!

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Voetreflexoloog Basis
8 cpLessons

cpObligatoryChildCapital: Voetreflexoloog Basis

Met alternatieve behandelingsmethodes breng je het lichaam in balans door blokkades in de energiebanen op te heffen. Dit doe je door het toepassen van voetreflexologie, een eeuwenoude techniek die nog steeds haar vruchten afwerpt.

Dankzij onze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je via reflexpunten in de voetzool kwaaltjes verlicht. Je leert welke punten in verbinding staan met organen en hoe je de massagetechnieken toepast bij diverse kwaaltjes. Deze skills krijg je onder de knie dankzij de gedreven begeleiding van ervaren docenten die hun kennis met jou delen. Zo zorg je voor ontspanning, een vlotte energiedoorstroming en een verbeterd slaappatroon

Klaar om met deze technieken te leren? Schrijf je dan in voor deze cursus.

allroundModuleSavings

cpShowMoreButton
Gezondheidscoach (Allround) avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Via natuurlijke methodes, gezonde voeding en massages het zelfherstellend vermogen van het lichaam kunnen activeren
 • De geneeskundige krachten van kruiden en planten begrijpen én kunnen toepassen
 • Je cliënten negatieve gebeurtenissen kunnen laten accepteren en hen ermee leren omgaan
 • Je cliënten kunnen verlossen van stress, pijn, slapeloosheid, depressie en burn-out
 • Starten als zelfstandige
Volwassenenonderwijs Gezondheidscoach (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Gezondheidscoach
 • Gezondheidsconsulent

cpStartingDatesGroupCourse Gezondheidscoach Allround

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Gezondheidscoach AllroundMonday04-03-202427-01-2025Virtual18:30 - 21:30subscribe-card

cpPracticalInfo

De opleiding Gezondheidscoach Allround bestaat uit meerdere modules van in totaal 37 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Tijdens de verschillende modules leer je alles van gezonde voeding tot mindfulness. In het overzicht met de startdata van de opleiding Gezondheidscoach Allround vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1148.00 euro. Dit bedrag omvat een geïllustreerd lesboek per module, de professionele begeleiding van een gezondheidscoach, het gebruik van de lokalen en het examen.

Gezondheidscoach Allround
 • Diploma
 • cpVirtualCourseType
 • 37 cpLessons cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • €1148
 • payInTerms

cpStartNewCarreer Gezondheidscoach Allround. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270cpOnSubscribe
€242.46 beforeFirstLesson
€242.46 partPayStep
€242.46 partPayStep
€242.46 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Gezondheidscoach Allround

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Daphne D.
Daphne D.

Docent heeft enorm veel kennis en kan het ook goed uitleggen.

Joika V.
Joika V.

Topdocent! Dank je wel om al je kennis en je positiviteit te delen!

Kim Bosman
Kim Bosman

Sandra is een zeer bekwame leerkracht. Geeft haar les zeer aangenaam en heel verhelderend. Geeft veel voorbeelden en oefeningen waardoor de theorie heel duidelijk en toepasbaar wordt.

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0